خانه > آشپزی > آموزش انواع غذا > طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته :

 

طرز تهیه آش رشته
طرز تهیه آش رشته

 

مواد لا زم ( برای ۴ نفر ) :

 

رشته مخصوص آش

۴۰۰ گرم

سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز )

۱ کیلو

نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی )

۴۵۰ گرم

نعناع خشک

۴ قاشق یا نعناع تازه ۲۰۰ گرم

پیاز

۴ عدد متوسط

کشک ساییده غلیظ

۲ لیوان

آرد

۲ قاشق

روغن

به میزان لازم

نمک و فلفل

به مقدار کافی

 

طرز تهیه آش رشته

 

طرز تهیه:

حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ کرده ( که ممکن است کمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم کاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می کنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.

 

سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در کمی آب سرد حل می کنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم. سعی کنید نمک را با احتیاط در آش بریزید، چون کشک اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با کشک مخلوط می کنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با کمی کشک ساده و پیاز سرخ کرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می کنیم.

پاسخ دهید