خانه > آشپزی > آموزش انواع غذا > طرز تهیه آش دوغ

طرز تهیه آش دوغ

طرز تهیه آش دوغ :

ر
طرز تهیه آش دوغ

مواد لازم :

 

 

سبزی ( گشنیز ، تره و سیر ) ۱/۵ کیلو
برنج ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
نخود ۱ فنجان معادل ۱۵۰ گرم
آرد برنج ۲/۱ فنجان معادل ۷۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
دوغ ۴ کیلو
ترخان خشک ۲۵ گرم
فلفل سبز و قرمز تند ۲ عدد
پیاز داغ جهت تزیین
نمک و فلفل به مقدار لازم
زرد چوبه کمی برای گوشت چرخ کرده
روغن ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه آش دوغ

 

طرز تهیه :

 

۱) تخم مرغ ها را کمی بزنید همراه آرد برنج و دوغ و برنج درون قابلمه و روی حرارت قرار دهید .

 

۲) مرتب هم بزنید تا جوش آید و دوغ نبرد .

 

۳) سپس نخود پخته و سبزی و گوشت که بصورت قلقلی و تفت داده اید را به مواد بالا اضافه کنید در این مرحله با حرارت گاهی هم بزنید. در این مرحله نمک و فلفل را نیز اضافه نمایید .

 

۴) در آخر کار فلفل سبز و قرمز و ترخان خشک را اضافه کرده بگذارید آش جا بیفتد. بعد از پخت کامل و جا افتادن آش درون ظرف مورد نظر ریخته و با پیاز داغ تزئین نمائید

پاسخ دهید